Gecategoriseerd | ForexYard Dagelijkse

De Crude Oil Inventories worden vandaag gepubliceerd

Geplaatst op 09 september 2010 door ForexYard

De prijs van olie steeg voor het eerst in drie dagen tijd en staat nu rond $75 per vat, nadat de aandelenmarkt was gestegen en de Dollar was gedaald.

Een zwakkere Dollar zorgt ervoor dat het voor buitenlandse kopers goedkoper wordt om olie aan te schaffen en daardoor ontvangt de verkoper in feite minder dan de werkelijke waarde. Door een stijging van de olieprijs wordt dit in feite gecorrigeerd.

Vandaag wordt de prijs van olie zeer waarschijnlijk bepaald door de publicatie van de Crude Oil Inventories. Mochten er daarnaast ook nog eens positieve economische cijfers worden gepubliceerd uit Amerika dan is de kans groot dat de olieprijs hierdoor verder zal stijgen. Traders kunnen waarschijnlijk veel beweging gaan verwachten in de olieprijs.

This analysis is republished with permission from ForexYard. Their daily analysis can also be found at Daily Commodity News.

Reacties zijn gesloten.

Free Ebook!

Dowlnoad this FREE Ebook to Discover
7 Expert Secrets to Crude Oil Futures Trading
Enter Your Name & Email For Instant Access: