Gecategoriseerd | ForexYard Dagelijkse

Optimisme met betrekking tot het Amerikaanse economische herstel zorgt voor stijgende olieprijs

Geplaatst op 13 september 2010 door ForexYard

Positieve economische berichten uit Amerika en de meest recente US Crude Oil Inventories zorgden voor een stijgende olieprijs en het lijkt erop dat deze trend deze week zal worden voortgezet. De olieprijs wordt voornamelijk bepaald door de Amerikaanse economie en dankzij verschillende positieve economische indicatoren lijkt de vraag naar olie te stijgen.

Vanaf het begin van de bullish trend is de prijs van olie meer dan 300 pips gestegen. Op dit moment staat de prijs van olie op $77.10 per vat. Traders zullen deze week de Amerikaanse economische indicatoren goed in de gaten houden. Positieve economische berichten kunnen ervoor zorgen dat de olieprijs nog verder zal stijgen.

Technisch nieuws

De recente bullish trend heeft ervoor gezorgd dat de meeste indicatoren nu een correctie aangeven. De RSI bevindt zich op de uur-chart, 4-uur chart en dag-chart in overbought gebied. Ook de Slow Stochastics vormen op deze charts een bearish cross. Normaal gesproken volgt er na een dergelijke stijging altijd een correctie en olie is daarbij geen uitzondering. Vandaag lijkt short gaan de juiste strategie. Forex

This analysis is republished with permission from ForexYard. Their daily analysis can also be found at Daily Commodity News.

Reacties zijn gesloten.

Free Ebook!

Dowlnoad this FREE Ebook to Discover
7 Expert Secrets to Crude Oil Futures Trading
Enter Your Name & Email For Instant Access: