Gecategoriseerd | ForexYard Dagelijkse

De prijs van olie stijgt als gevolg van positieve globale economische verwachtingen

Geplaatst op 14 september 2010 door admin

De prijs van ruwe olie sloot boven $77 per vat, nadat positieve economische berichten uit China ervoor zorgden dat beleggers weer vertrouwen kregen in het globale economische herstel. De industriƫle productie in China bleek met 14% meer gegroeid dan het jaar ervoor en dat duidt erop dat de tweede grootste economie in de wereld groeit.

De olieprijs bereikte eerder een intraday high van $78.07 per vat en de $78 grens werd voor het eerst doorbroken sinds 11 augustus. Een zwakkere Dollar zorgde er tevens voor dat olie minder duur werd voor landen met een andere valuta.

Technisch nieuws

Op dit moment bevindt de prijs in oversold gebied en de Slow Stochastics op de dag-chart hebben een bearish cross gevormd. Dit duidt op een correctie naar beneden op de korte termijn. Daarnaast is er gisteren een doji candlestick gevormd die deze theorie ondersteund. De prijs steeg naar $77 en dit was een resistance level in februari. Long posities kunnen het beste worden gesloten. Support ligt op $75.60.

Laat een reactie achter

Free Ebook!

Dowlnoad this FREE Ebook to Discover
7 Expert Secrets to Crude Oil Futures Trading
Enter Your Name & Email For Instant Access:

  Free Backtesting App from NetPicks

  Enter Your Email for a Free Backtesting App to Record and Improve Upon Your Trades

  Logged in users have the following benefits:

  • Participate in the traders contest
  • Ability to post comments to news messages
  • Access to the forum
  • Fresh websites (no cached pages)
  • Connect with other oil traders

  Tags

Hide me
Sign up below to download your FREE eBook!
Name Email
Show me