Gecategoriseerd | ForexYard Dagelijkse

Beleggers zijn in afwachting van het Crude Oil Inventory Report

Geplaatst op 15 september 2010 door ForexYard

De olieprijs sloot uiteindelijk onder $77 per vat, nadat de aandelenmarkten de ene keer winst stonden en de andere keer weer op verlies, na wisselende economische nieuwsberichten. Nadat de olieprijs sinds eind augustus een stijging had ingezet van $72 per vat, lijkt deze stijging nu minder te worden als gevolg van de zorgen die er zijn omtrent de globale economische groei.

Vandaag zal het Crude Oil Inventory Report zeer waarschijnlijk de koers van de prijs van olie bepalen. Mochten er daarnaast positieve Amerikaanse economische publicaties volgen dan zou dit voor een stijging van de olieprijs kunnen zorgen. Traders zullen zeer waarschijnlijk kunnen profiteren van goede trademogelijkheden aangezien er veel beweging wordt verwacht in de olieprijs.

This analysis is republished with permission from ForexYard. Their daily analysis can also be found at Daily Commodity News.

Reacties zijn gesloten.

Free Ebook!

Dowlnoad this FREE Ebook to Discover
7 Expert Secrets to Crude Oil Futures Trading
Enter Your Name & Email For Instant Access: