Gecategoriseerd | ForexYard Dagelijkse

De prijs van olie daalde voor de derde opeenvolgende dag naar $74.70

Geplaatst op 16 september 2010 door ForexYard

De prijs van ruwe olie daalde gisteren naar een low van $74.70 per vat. Na een openingsprijs van $76.50 werd al snel een low bereikt van $74.70, voordat er een correctie volgde en de prijs op $75.50 sloot.

De prijs van olie daalde gisteren, nadat Amerikaanse regulatoren overeenkwamen om de bouw te herstarten van de pijpleidingen die zorgen voor de aanvoer van olie naar de MidWest raffinaderijen. Daarnaast bleek dat de vraag naar gasoline in Amerika was afgenomen met 2,6%. De combinatie tussen grotere aanvoer en een kleinere vraag leidt vaak tot een daling van de olieprijs.

Vandaag worden traders geadviseerd om de belangrijkste economische publicaties uit Amerika en de Euro-zone in de gaten te houden aangezien deze de grootste impact hebben op de olieprijs. Normaal gesproken zorgen positieve publicaties voor een stijging van de olieprijs.

This analysis is republished with permission from ForexYard. Their daily analysis can also be found at Daily Commodity News.

Reacties zijn gesloten.

Free Ebook!

Dowlnoad this FREE Ebook to Discover
7 Expert Secrets to Crude Oil Futures Trading
Enter Your Name & Email For Instant Access: