Gecategoriseerd | ForexYard Dagelijkse

De prijs van ruwe olie houdt stand op $75 per vat

Geplaatst op 20 september 2010 door ForexYard

De prijs van ruwe olie is de afgelopen week flink gedaald. De openingsprijs aan het begin van de week was $77.30 per vat, maar zakte al snel naar een low van $74.05. Toch kwam er nog een kleine correctie en de prijs staat nu rond de $75 per vat.

De prijs van olie daalde als gevolg van het bericht dat de Enbridge 6A pijpleiding zou worden gerepareerd. Deze pijpleiding zorgt voor maar liefst 1/3 van de toevoer van olie van Canada naar Amerika. Een verwachte stijging van het aanbod en een daling van vraag zorgde ervoor dat de olieprijs daalde.

Deze worden traders geadviseerd om goed te letten op de belangrijkste economische publicaties uit Amerika en de euro-zone aangezien deze de grootste impact zullen hebben op de olieprijs. Daarnaast worden traders geadviseerd om de wekelijkse U.S. Crude Oil Inventories in de gaten te houden die op woensdag worden gepubliceerd aangezien deze vaak direct een impact hebben op de markt.

This analysis is republished with permission from ForexYard. Their daily analysis can also be found at Daily Commodity News.

Reacties zijn gesloten.

Free Ebook!

Dowlnoad this FREE Ebook to Discover
7 Expert Secrets to Crude Oil Futures Trading
Enter Your Name & Email For Instant Access: