Gecategoriseerd | Featured, ForexYard Dagelijkse

De olieprijs stijgt als gevolg van stijgende aandelenmarkten

Geplaatst op 21 september 2010 door ForexYard

De olieprijs steeg maandag als gevolg van stijgende aandelenmarkten. De olieprijs steeg uiteindelijk $1.30 naar $74.86 per vat en bereikte eerder in de trading sessie een high van $75.45. Op dit moment staat de olieprijs op $76 per vat.

Verdere economische groei en de vraag naar olie blijven de belangrijke pijlers als het gaat om de olieprijs. Vandaag worden traders geadviseerd om te letten op de economische publicaties en de FOMC Meeting. Nu de olievoorraden hoog blijven, is de Amerikaanse economie de belangrijkste indicator als het gaat om de vraag naar olie.

This analysis is republished with permission from ForexYard. Their daily analysis can also be found at Daily Commodity News.

Reacties zijn gesloten.

Free Ebook!

Dowlnoad this FREE Ebook to Discover
7 Expert Secrets to Crude Oil Futures Trading
Enter Your Name & Email For Instant Access: